Skip to content

Dasar Privasi

Dasar privasi web « tarotya.xyz ». Di laman web ini hak anda dihormati dan dijamin

Peraturan Eropah 2016/679 mengenai perlindungan orang semula jadi berkenaan dengan pemprosesan data peribadi dan pergerakan bebas data ini.

Privasi data dan kerahsiaan maklumat adalah aspek penting untuk « tarotya.xyz ». Dasar perlindungan data ini menetapkan cara di mana data peribadi yang diperoleh dari pengguna melalui laman web ini diproses dan mungkin berbeza-beza pada waktunya kemungkinan perubahan perundangan, perundangan atau kriteria yang diikuti oleh Badan Perlindungan Data Sepanyol dan / atau pihak berkuasa yang berwenang setiap saat. Itulah sebabnya « tarotya.xyz » berhak untuk mengubah kebijakan ini untuk menyesuaikannya dengan perundangan atau perundangan baru yang berlaku pada saat yang tepat ketika akses ke laman web.

Dasar Privasi ini hanya akan berlaku untuk data peribadi yang diperoleh di Laman Web, tidak berlaku untuk maklumat yang dikumpulkan oleh pihak ketiga di laman web lain, walaupun mereka dihubungkan oleh Laman Web.

Dengan ini, saya menyatakan komitmen saya untuk menjaga dan menjamin hubungan perniagaan dengan cara yang selamat dengan melindungi data peribadi dan menjamin hak untuk privasi setiap pengguna dari laman web kami.

satu. ¿APA DATA PERIBADI?

Oleh itu, pendekatan kecil adalah penting, anda harus tahu bahawa itu adalah maklumat mengenai orang yang anda berikan kepada kami semasa anda melayari laman web kami, dalam nama kes dan e-mel kami semasa anda mengisi borang hubungan.

Selain itu, semasa anda melayari laman web kami, maklumat tertentu disimpan secara automatik atas sebab teknikal seperti alamat IP yang diberikan oleh penyedia akses Internet anda.

KEWANGAN DATA YANG DIKUMPULKAN DAN DIPERTIMBANGKAN RAWATAN.

« tarotya.xyz » akan mengumpulkan Data Peribadi Pengguna, melalui borang dalam talian, melalui Internet. Data Peribadi yang dikumpulkan, bergantung pada setiap kes, mungkin antara lain: nama, nama keluarga, e-mel dan sambungan akses.

Di laman web ini, data yang sangat sesuai dengan tujuan pengumpulan hanya diperlukan dan anda akan bertaruh pada:

  • Minimumkan pemprosesan data peribadi.
  • Meniru data peribadi sejauh mungkin.
  • Berikan ketelusan terhadap fungsi dan pemprosesan data peribadi yang dilakukan di laman web ini.
  • Benarkan semua pengguna mengawasi pemprosesan data mereka di laman web ini.
  • Buat dan tingkatkan elemen keselamatan untuk menawarkan keadaan penyemakan imbas yang selamat.

Seperti yang dikumpulkan di Perkara 5 LOPD, PENGGUNA diberitahu bahawa, melalui borang hubungan, data dikumpulkan, yang disimpan dalam fail, dengan tujuan tunggal untuk menghantar komunikasi elektronik, seperti: menjawab soalan atau masalah dengan perkhidmatan yang ditawarkan melalui pusat panggilan. Bidang yang ditandai sebagai penyelesaian wajib adalah mustahak untuk mencapai tujuan yang dinyatakan.

Begitu juga, ia mungkin mematuhi data dengan keperluan yang diminta oleh PENGGUNA.

Hanya pemilik yang akan memiliki akses ke data mereka, dan dalam keadaan apa pun data ini tidak akan dipindahkan, dikongsi, dipindahkan, atau dijual kepada pihak ketiga mana pun.

Penerimaan dasar privasi, melalui prosedur penyisihan yang ditetapkan, semua kesan akan difahami sebagai penyediaan TACITO DAN INEQUIVOCO CONSENT – artikel 6 LOPD– dari PENGGUNA hingga pemrosesan data peribadi dalam syarat yang dinyatakan dalam dokumen ini, dan juga untuk pemindahan data antarabangsa yang berlaku, secara eksklusif kerana lokasi fizikal kemudahan penyedia perkhidmatan dan pengurus data.

Saya hanya akan menggunakan data anda untuk tujuan berikut:

  1. Untuk memenuhi keperluan pengguna « tarotya.xyz ». Setiap kali anda memerlukan maklumat mengenai perkhidmatan, saya akan menggunakan data anda untuk menjawab pertanyaan anda, saya tidak akan menggunakan maklumat peribadi anda dengan berbeza.
  2. Untuk bersederhana dan bertindak balas terhadap komen dibuat oleh pengguna di blog « tarotya.xyz ».
  3. Untuk menjamin kepatuhan terhadap syarat penggunaan dan undang-undang yang berlaku. Ini mungkin merangkumi pengembangan alat dan algoritma yang membantu laman web ini untuk menjamin kerahsiaan data peribadi yang dikumpulkannya.
  4. Untuk menyokong dan meningkatkan perkhidmatan yang ditawarkan oleh laman web ini. Ini termasuk menggunakan perkhidmatan analitik untuk menganalisis tingkah laku pengguna dan tabiat melayari. Maklumat ini tidak membenarkan pengguna dikenali.
  5. Untuk memasarkan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan di laman web ini.

Dalam beberapa kes, maklumat mengenai pelawat ke laman web ini dikongsi tanpa nama atau digabungkan dengan pihak ketiga seperti pengiklan, penaja atau sekutu dengan tujuan tunggal untuk meningkatkan perkhidmatan saya dan mengewangkan web. Semua tugas pemrosesan ini akan diatur sesuai dengan peraturan hukum dan semua hak Anda dalam perlindungan data akan dihormati sesuai dengan peraturan saat ini.

Dalam setiap kes, pengguna mempunyai hak penuh atas data peribadi dan penggunaannya dan boleh menggunakannya pada bila-bila masa.

UMUR KURANG

Sekiranya berumur lebih dari lapan belas tahun, anda boleh menulis surat kepada « tarotya.xyz » tanpa persetujuan ibu bapa atau penjaga anda terlebih dahulu.

¿Apa yang berlaku sekiranya anda berumur di bawah 18 tahun?

Dalam kes ini, anda tidak boleh meneruskan blog ini. Dan kami meminta anda segera meninggalkan laman web.

Amaran: Sekiranya anda berumur kurang dari lapan belas tahun, anda tidak boleh menulis di web, jadi kami akan terus menolak mesej anda jika anda menyedarinya.

UNDANG-UNDANG

Berkat persetujuan, kami dapat memproses data anda sebagai syarat wajib untuk melanggan laman web.

Seperti yang anda sedia maklum, anda boleh menarik balik persetujuan anda bila-bila masa yang anda mahukan.

LANGKAH KESELAMATAN

Gematarot S.L. memberitahu anda bahawa ia telah melaksanakan langkah-langkah keselamatan teknikal dan organisasi yang diperlukan untuk menjamin keselamatan data peribadi anda dan mengelakkan perubahannya, kehilangan dan rawatan dan / atau akses yang tidak dibenarkan, memandangkan keadaan teknologi, sifat data yang disimpan dan risiko yang terdedah kepada mereka, sama ada ia berasal dari tindakan manusia atau dari persekitaran fizikal atau semula jadi. Semua ini sesuai dengan ketentuan Artikel 9 LOPD dan Judul VIII RLOPD.

Begitu juga, Gematarot S.L. Ia telah menetapkan langkah-langkah tambahan untuk memperkuat kerahsiaan dan integriti maklumat dalam organisasinya. Terus menjaga pengawasan, pengendalian dan penilaian proses untuk memastikan penghormatan terhadap privasi data.

MASA KONSERVASI DATA

Saya akan menyimpan data anda untuk masa yang ditetapkan secara sah atau sehingga anda meminta untuk menghapusnya.

TEPAT DAN KESELAMATAN DATA

Jelas anda bertanggungjawab sepenuhnya atas kebenaran dan ketepatan data yang anda kirimkan kepada saya, mengecualikan saya dari sebarang jenis tanggungjawab dalam hal ini.

Sebagai pengguna, anda mesti menjamin ketepatan dan keaslian data peribadi yang diberikan, dan mesti memberikan maklumat yang lengkap dan betul mengenai pelbagai bentuk pengumpulan data.

PEMATUHAN DENGAN PERATURAN PERMOHONAN

Gematarot S.L. hingga kini mematuhi garis panduan Undang-undang Organik 15/1999 13 Disember mengenai Perlindungan Data Peribadi, Keputusan Diraja 1720/2007, 21 Desember, yang menyetujui Peraturan untuk pengembangan Undang-Undang Organik tersebut dan peraturan lain yang berlaku dan berlaku setiap saat, memastikan penggunaan dan rawatan data peribadi pengguna yang betul.

Mulai Mei 2018, kita akan diatur oleh peraturan yang akan mulai berlaku, Peraturan Umum Perlindungan Data ( RGPD ) dari Kesatuan Eropah.

Begitu juga, Gematarot S.L. memberitahu bahawa ia mematuhi Undang-Undang 34/2002 pada 11 Julai, Perkhidmatan Masyarakat Maklumat dan Perdagangan Elektronik dan akan meminta persetujuan anda kepada PENGGUNA untuk rawatan e-mel anda untuk tujuan hubungan sahaja setiap masa.

Sesuai dengan ketentuan peraturan, kami memberitahu Anda bahwa data yang diberikan, serta data yang berasal dari navigasinya, dapat disimpan dalam file Gematarot S.L. dan perjanjian untuk memenuhi permintaan anda dan menjaga hubungan yang terjalin dalam borang yang anda langgani.

Selain itu, PENGGUNA bersetuju untuk memproses data anda untuk memberitahu anda, dengan cara apa pun, termasuk e-mel, mengenai produk dan perkhidmatan Gematarot S.L. .

Sekiranya tidak membenarkan pemprosesan data anda untuk tujuan yang dinyatakan di atas, PENGGUNA boleh menggunakan hak penentangannya terhadap pemprosesan datanya dalam terma dan syarat yang dinyatakan di bawah di bahagian “ Pelaksanaan Hak ”

LATIHAN HAK

Orang-orang semula jadi yang telah memberikan data mereka melalui « tarotya.xyz », boleh menghubungi pemilik yang sama agar dapat menggunakan hak mereka untuk mengakses data mereka secara percuma, pembetulan atau penghapusan, batasan dan penentangan mengenai data yang dimasukkan dalam fail anda.

Segala maklumat yang perlu kita simpan, berdasarkan kewajiban undang-undang atau kontrak, akan disekat dan hanya digunakan untuk tujuan tersebut dan bukannya dihapuskan.

Anda juga boleh menggunakan hak anda, melalui e-mel: tarotgema@gmail.com

LINK ATAU LINK LUAR

Sebagai perkhidmatan kepada pelawat kami, laman web kami mungkin merangkumi hyperlink ke laman web lain yang tidak dikendalikan atau dikendalikan oleh Laman Web. Oleh itu « tarotya.xyz » tidak menjamin, dan juga tidak bertanggungjawab terhadap kesahan, kebolehpercayaan, kegunaan, kebenaran dan ketepatan masa kandungan laman web tersebut atau amalan privasi mereka. Tolong, sebelum memberikan maklumat peribadi anda ke laman web tarotya.xyz « bukan TAG1> ini, harap maklum bahawa amalan privasi anda mungkin berbeza dari kami.

Tujuan tunggal pautan adalah untuk memberi pengguna kemungkinan untuk mengakses pautan tersebut dan belajar mengenai kerja kita, walaupun tidak menawarkan atau memasarkan sendiri atau melalui pihak ketiga maklumat, kandungan dan perkhidmatan yang tersedia di laman web yang dipautkan, dan juga tidak menyetujui, mengawasi atau mengawal dengan cara apa pun kandungan dan perkhidmatan dan apa-apa bahan yang ada di dalamnya. « tarotya.xyz » tidak bertanggung jawab dalam hal apa pun untuk hasil yang mungkin diturunkan kepada Pengguna dengan akses ke pautan tersebut.

PENGUBAHSUAIAN DASAR PRIVASI

Gematarot S.L. berhak untuk mengubah Dasar Privasinya, sesuai dengan kriteria sendiri, yang didorong oleh perubahan perundangan, perundangan atau doktrin Badan Perlindungan Data Sepanyol.

Sebarang pengubahsuaian Dasar Privasi akan diterbitkan sekurang-kurangnya sepuluh hari sebelum penerapannya berkesan. Penggunaan Gematarot S.L. setelah perubahan tersebut, ini akan menunjukkan penerimaannya.

BERTANGGUNGJAWAB UNTUK FILE, DAN TERSEBUT DARI RAWATAN

Orang yang mengendalikan fail data adalah Gematarot S.L. Sebagai pengurus rawatan di luar orang yang bertanggungjawab:

Gematot S.L. telah mengontrak perkhidmatan Hosting kepada pelbagai syarikat yang menjadi tuan rumah elemen yang ada di web, iaitu: Fast Hosting, Dinahosting, Banahosting, Webempresa, Cloudflare ( perkhidmatan CDN ).

PERKHIDMATAN DITAWARKAN OLEH KETIGA DI WEB INI

Untuk menyediakan perkhidmatan yang sangat diperlukan untuk pengembangan aktiviti saya, « tarotya.xyz » menggunakan penyedia berikut dalam keadaan privasi yang sesuai.

Hosting: Hosting Cepat, Dinahosting, Banahosting, Webempresa, Contabo, Cloudflare.

Platform web: WordPress

Privasi sumber penjejakan yang digunakan di laman web ini: Google (Analitis)

« tarotya.xyz » juga mengkaji pilihan penggunanya, ciri demografi mereka, corak lalu lintas mereka, dan maklumat lain bersama untuk lebih memahami siapa yang menjadi penonton kami dan apa yang diperlukannya. Menjejaki pilihan pengguna kami juga membantu kami menunjukkan iklan yang paling relevan kepada anda.

Pengguna dan, secara amnya, mana-mana orang semula jadi atau undang-undang, boleh membuat hyperlink atau alat penghubung teknikal (contohnya, pautan atau butang) dari laman web anda ke « tarotya.xyz » (Hyperlink “). Pembentukan Hyperlink tidak menyiratkan adanya hubungan antara « tarotya.xyz » dan pemilik laman web atau laman web di mana Hyperlink ditubuhkan, atau penerimaan atau kelulusan oleh « tarotya.xyz » kandungan atau perkhidmatannya. Walau apa pun, « tarotya.xyz » berhak untuk melarang atau mematikan Hyperlink ke Laman Web pada bila-bila masa.

¿ADAKAH ANDA TIDAK INGIN MENERIMA MAKLUMAT KAMI ATAU ADAKAH ANDA INGIN MENGHASILKAN KONSEN ANDA?

Sesuai dengan ketentuan UU 34/2002, 11 Jun, Masyarakat Maklumat dan Perkhidmatan Perdagangan Elektronik boleh menentang penggunaan maklumat mereka untuk tujuan pengiklanan, penyelidikan pasaran atau pengembangan tinjauan kepuasan pada bila-bila masa, serta membatalkan persetujuan anda pada bila-bila masa (tanpa kesan retroaktif).

Untuk melakukan ini, anda mesti menghantar e-mel ke tarotgema@gmail.com.

Perlu diingat bahawa sistem kami mungkin memerlukan jangka waktu yang tidak akan melebihi 48 jam agar penentangan atau pembatalan anda berlaku, memahami bahawa dalam jangka masa ini anda dapat terus menerima mesej.

Berkaitan dengan pengurusan data anda yang berkaitan dengan profil sosial Gematarot S.L., pelaksanaan hak akses, Ini akan bergantung pada fungsi rangkaian sosial dan kemungkinan akses ke maklumat profil pengguna. Berkaitan dengan hak akses dan pembetulan, kami mengesyorkan agar ia hanya dapat dipenuhi berkaitan dengan maklumat yang berada di bawah kawalan Gematarot S.L..

Anda juga boleh berhenti berinteraksi, mengikuti atau menerima maklumat dari profil sosial Gematarot S.L., menghapus kandungan yang berhenti menarik anda atau menyekat mereka yang berkongsi hubungan mereka, melalui mekanisme yang ditetapkan dalam rangkaian sosial yang berbeza.

Pengguna akan dapat mengakses dasar privasi setiap Rangkaian Sosial, serta mengkonfigurasi profil mereka untuk menjamin privasi mereka. Gematarot S.L. mendorong pengguna untuk membiasakan diri dengan syarat penggunaan rangkaian sosial yang berbeza sebelum mula menggunakannya.

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Google: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

Twitter: https://twitter.com/privacy

SISTEM PENCAPAIAN DATA PERIBADI

Laman web ini menggunakan sistem yang berbeza untuk menangkap maklumat peribadi. Laman web ini selalu memerlukan persetujuan pengguna terlebih dahulu untuk memproses data peribadi mereka untuk tujuan yang dinyatakan.

Pengguna berhak untuk membatalkan persetujuannya terlebih dahulu pada bila-bila masa.

  • Borang komen: Laman web merangkumi borang untuk memberi komen mengenai siaran. Pengguna boleh menerbitkan komen dalam catatan yang diterbitkan. Data peribadi yang dimasukkan dalam borang untuk memasukkan komen ini akan digunakan secara eksklusif untuk menyederhanakan dan menerbitkannya.
  • Borang hubungan: Terdapat juga borang hubungan untuk pertanyaan, cadangan atau hubungan profesional. Dalam kes ini, alamat e-mel akan digunakan untuk memberi respons kepada mereka dan menghantar maklumat yang diperlukan pengguna melalui web.
  • Kuki: Apabila pengguna mendaftar atau melayari laman web ini, “ kuki ” disimpan, Pengguna boleh merujuk polisi kuki pada bila-bila masa untuk memperluas maklumat mengenai penggunaan kuki dan cara melumpuhkannya.
  • Sistem penjejakan yang digunakan di laman web ini: Analitis Google ( ) « tarotya.xyz » juga mengkaji pilihan penggunanya, ciri demografi mereka, corak lalu lintas mereka, dan maklumat lain bersama untuk lebih memahami siapa yang menjadi khalayak anda dan apa yang diperlukannya. Menjejaki pilihan pengguna kami juga membantu kami menunjukkan iklan yang paling relevan.
  • Pemasaran Semula dan Interaksi dengan rangkaian sosial dan platform luaran (Button + 1 dan widget sosial Google +, “ Seperti butang ” dan widget sosial dari Iklan Facebook dan butang Tweet dan widget sosial dari Twitter) Jenis perkhidmatan ini membolehkan anda berinteraksi dengan rangkaian sosial atau platform luaran lain terus dari halaman dari laman web ini. Interaksi dan maklumat yang diperoleh oleh laman web ini akan selalu tertakluk kepada tetapan privasi Pengguna di setiap rangkaian sosial. Sekiranya perkhidmatan dipasang yang memungkinkan berinteraksi dengan rangkaian sosial, ada kemungkinan bahawa, walaupun Pengguna tidak menggunakan perkhidmatan tersebut, Ia mengumpulkan data lalu lintas web yang berkaitan dengan halaman di mana ia dipasang.

Saya menggunakan Iklan Facebook: Semasa menghasilkan iklan, anda dapat menyegmentasikan penonton dengan:

  • Tempat.
  • Data demografi (umur, jantina, dll.).
  • Minat (aktiviti, hobi, dll.).
  • Apa yang mereka beli di Internet dan melalui saluran lain.

Data yang diperoleh melalui Iklan Facebook tunduk pada dasar privasi ini pada saat pengguna meninggalkan data mereka di borang di laman web ini untuk bergabung dengan buletin langganan. Maklumat dari Facebook tidak akan digunakan untuk tujuan yang berbeza.

Saya tidak akan berkongsi, menjual, menyewa maklumat peribadi anda dengan pihak lain. Saya mungkin berkongsi maklumat tertentu dengan penyedia perkhidmatan pihak ketiga yang sah yang diperlukan untuk memberi anda beberapa perkhidmatan. yang menjalankan fungsi bagi pihak saya, seperti menghantar dan menyebarkan e-mel saya, melaksanakan fungsi analisis atau menangkap petunjuk. Saya menerangkannya secara terperinci di bahagian berikut:

PELAN SOSIAL

Di laman web kami menawarkan pautan dan perkhidmatan yang berkaitan dengan rangkaian sosial yang berbeza (contohnya “ Saya suka ” Facebook). Sekiranya anda adalah ahli rangkaian sosial dan klik pada pautan yang sesuai, penyedia rangkaian sosial akan dapat menghubungkan data profil anda dengan maklumat dan lawatan anda ke laman web tersebut.

Oleh itu, adalah mudah untuk memberitahu anda mengenai fungsi dan polisi mengenai pemprosesan data peribadi rangkaian sosial masing-masing, jika anda mengakses salah satu laman web kami dengan mana-mana profil anda di rangkaian sosial atau berkongsi maklumat melalui mereka.

Anda boleh mengakses dasar privasi rangkaian sosial yang berbeza setiap saat, serta mengkonfigurasi profil anda untuk menjamin privasi mereka. Kami mendorong anda untuk membiasakan diri dengan syarat penggunaan rangkaian sosial ini sebelum mula menggunakannya:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Google: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

Twitter: https://twitter.com/privacy

PENERIMAAN DAN KONSEN

Pengguna menyatakan telah diberitahu mengenai syarat-syarat mengenai perlindungan data peribadi, menerima dan menyetujui perlakuan yang sama oleh Gematarot S.L. dalam bentuk dan untuk tujuan yang dinyatakan dalam notis undang-undang.

PERUBAHAN DALAM DASAR PRIVASI YANG DIHASILKAN

Gematarot S.L. berhak untuk mengubah dasar ini untuk menyesuaikannya dengan perundangan atau perundangan baru serta amalan industri. Dalam kes seperti itu, Pemberi Pinjaman akan mengumumkan di halaman ini perubahan yang diperkenalkan dengan pemberitahuan yang wajar sebelum pelaksanaannya.

Penyedia Teknologi Iklan

Aarki
Adacado
Adara Media
ADEX
Adform
Adikteev
AdLedge
Adloox
Adludio
AdMaxim
Admedo
Admetrics
Adobe Advertising Cloud
AdTriba
advanced STORE GmbH
Adventori
advolution.control
Akamai
Amazon
Amobee
Analights
AppLovin Corp.
AppNexus (Xandr) Inc
Arrivalist
Ask Locala (F.K.A Fusio by S4M)
AudienceProject
Aunica
Avocet
Bannerflow
Basis Technologies
Batch Media
BDSK Handels GmbH & Co. KG
Beeswax
Betgenius
Blismedia
Bombora
Booking.com
C3 Metrics
Cablato
Celtra
Cint
Clinch
Cloud Technologies
Cloudflare
Commanders Act
comScore
Crimtan
Criteo
CUBED
DataXu
Demandbase
DENTSU
Dentsu Aegis Network
Digiseg
DMA Institute
DoubleVerify
Dstillery
Dynata
EASYmedia
eBay
ebuilders
Effinity
emetriq
Ensighten
Epsilon
Essens
Evidon
Exactag
Exponential
Facebook
Flashtalking by Mediaocean
Fractional Media
Gemius
GfK
Google
GP One
GroupM
gskinner
Haensel AMS
Havas Media France – DBi
hurra.com
IBM
Ignition One
Impact
Improve Digital
Index Exchange
Innovid
Integral Ad Science
intelliAd
IPONWEB
Jivox
Kantar
Kochava
LifeStreet
Liftoff
LiveRamp
Localsensor
LoopMe
Lotame
Macromill group
Magnite
MainADV
Manage.com
Marketing Science Consulting Group, Inc.
MediaMath
Meetrics
MindTake Research
Mobitrans
Mobpro
Moloco Ads
MSI-ACI
Nano Interactive
Navegg
Neodata Group
NEORY GmbH
Netflix
Netquest
Neural.ONE
Neustar
NextRoll, Inc.
Nielsen
numberly
Objective Partners
Omnicom Media Group
On Device Research
OneTag
OpenX Technologies
Optomaton
Oracle Data Cloud
OTTO
PERMODO
Pixalate
Platform161
Primis
Protected Media
Publicis Media
PubMatic
PulsePoint
Quantcast
Rackspace
Rakuten Marketing
Relay42
Remerge
Resolution Media
Resonate
RevJet
Roq.ad
RTB House
Salesforce DMP
Scenestealer
Scoota
Seenthis
Semasio GmbH
SFR
Sift Media
Simpli.fi
Sizmek
Smaato
Smadex
Smart
Smartology
Sojern
Solocal
Sovrn
Spotad
STRÖER SSP GmbH
TabMo
Taboola
TACTIC™ Real-Time Marketing
Teads
TEEMO
The Trade Desk
Tradedoubler AB
travel audience – An Amadeus Company
Travel Data Collective
TreSensa
TripleLift
TruEffect
TrustArc
UnrulyX
usemax (Emego GmbH)
Verve Group
Videology
Vimeo
Virtual Minds
Vodafone GmbH
Waystack
Weborama
White Ops
Widespace
Wizaly
Yahoo
ZMS